Vitis Shop Tandtotaal

Vitis tandenborstels

 

Vitis van Dentaid – topkwaliteit uit Spanje

 

 

Dentaid Research

Vitis producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. De aanwezige fluoride in Detaid Vitis tandpasta en mondspoeling beschermt tegen gaatjes. Daarnaast zorgt het voor de dagelijkse ondersteuning van de mondhygiene bij bloedend en geïrriteerd tandvlees. Alle Vitis producten gaan de vorming van tandplak tegen. Daardoor helpen ze gaatjes te voorkomen en verzorgen en versterken ze het tandvlees.
Er zijn onder andere Vitis producten voor mensen met een beugel (Vitis Orthodontic), Vitis tandpasta en mondspoeling voor gevoelige tanden (Vitis Sensitive), Vitis floss en tape en speciale tandenborstels voor het poetsen bij implantaten.
Alle producten worden door Dentaid zelf ontwikkeld.
Vitis producten zorgen voor schone tanden en gezond tandvlees. Vitis Whitening producten maken gebruik van een nieuwe en revolutionaire technologie met hydroxyapatite nano-deeltjes. Ze herstellen de natuurlijke witte kleur van de tanden en kiezen. Ze bevatten een 5-voudig werking waarbij het tandglazuur wordt hersteld, aanslag wordt verwijderd en tandsteenvorming wordt tegengegaan
Hieronder vind je alle Vitis producten en andere Dentaid artikelen voor een goede mondhygiëne. Tandtotaal is officieel verkoper van Dentaid in de Benelux. Daarom verkopen wij het volledige assortiment.

Vitis Whitening producten

VITIS SHOP

 

Vitis Sensitive producten