Verzendinformatie van Tandtotaal

Verzendingen
Artikelen worden door Tandtotaal verzonden via pakketpost van Postnl. Alle orders via de webwinkel tandtotaal.nl geschieden via vooruitbetaling of via internet bankieren. De betaalde factuur wordt met het pakket meegeleverd. Tandtotaal levert vooralsnog alleen binnen Nederland, België en Duitsland. Op postbusnummers kan Tandtotaal om logistieke redenen niet bezorgen.

For foreign customers: We do not ship outside The Netherlands, Belgium and Germany.

Retourzendingen
Klanten van Tandtotaal hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te retourneren. De klant betaalt zelf de kosten van terugzending. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele, ongeopende verpakking. Als een retourzending niet aan deze voorwaarden voldoet wordt deze niet geaccepteerd. Tandtotaal zal binnen uiterlijk 14 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren, dan wel het reeds betaalde bedrag restitueren. De door Tandtotaal gemaakte en in rekening gebrachte  verzendkosten zullen niet worden vergoedt. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd. Voor artikelen die nog onder de garantietermijn vallen, zoals bij bepaalde elektrische apparaten het geval kan zijn, dient de klant zelf de kosten van terugzending te betalen en het artikel voor verzending deugdelijk te verpakken, zodat het niet kan beschadigen tijdens transport. Bovendien dient (een kopie van) de originele factuur met het pakket te worden meegestuurd. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Administratie- en verzendkosten
De verzendkosten zullen worden getoond voordat u uw bestelling definitief bevestigt.  De verzendkosten voor verzendingen van Tandtotaal via Postnl bedragen voor Nederland € 6,25 per bestelling / pakket en voor België en Duitsland € 8,95 per bestelling / pakket. Geen verzendkosten bij bestelling vanaf 50 euro of meer voor Nederland en vanaf 75 euro of meer voor België en Duitsland.

Klantenservice
Heeft u een vraag of klacht over uw bestelling stuur dan een email naar info@tandtotaal.nl of neem contact met ons op via contact bovenaan de site. Emails worden dagelijks gelezen en doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Als onze webwinkel (tijdelijk) is gesloten, bijvoorbeeld gedurende een vakantieperiode, dan staat dat duidelijk vermeld op onze website en wordt dat meegedeeld in de winkelwagen voordat u de bestelling plaatst.