FAQ

De levertijden van een bestelling zijn 1 tot 2 werkdagen. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling verwerkt en verzonden via PostNL.

De kosten die wij in rekening brengen zijn de kosten die wij aan PostNL moeten betalen voor het verzenden en afleveren van een bestelling. De chauffeur moet immers ook zijn boterham verdienen. Om alle artikelen zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden moeten we de verzendkosten in rekening brengen. Echter bij bestellingen van 50 euro of meer berekenen wij GEEN verzendkosten.

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk een bestelling af te halen.

U ontvangt een email met een overzicht van de bestelde artikelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt en verzonden via PostNL. Ter bevestiging ontvangt u een email van Tandtotaal. Daarna ontvangt u een email van PostNL met de track & trace gegevens van uw bestelling.

U ontvangt een factuur van uw bestelling per email en in het pakket bij de bestelde goederen.

Tandtotaal wordt aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten in Nederland en België. Ook fabrikanten als Dentaid, TePe, Lactona, Ultradent, Megasmile, Carmex en Rident adviseren Tandtotaal. Wij hebben het MKB webshop keurmerk voor vertrouwd en veilig winkelen.

Wij verkopen de allerbeste producten die er zijn. Producten die tandartsen en mondhygiënisten dagelijks adviseren. Natuurlijk zijn er veel meer artikelen te koop dan Tandtotaal aanbiedt, maar wij kiezen bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom vind u bij Tandtotaal wel veel, maar niet alles.