VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ - veel gestelde vragen Tandtotaal

Wat zijn de levertijden van Tandtotaal?
De levertijden van een bestelling zijn 1 tot 3 werkdagen. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling verwerkt en daarna verzonden via PostNL. U ontvangt een track & trace bericht waarmee u de bestelling kunt volgen.
Waarom berekenen jullie verzendkosten?
De kosten die wij in rekening brengen zijn de kosten die wij aan PostNL moeten betalen voor het verzenden en afleveren van een bestelling. De chauffeur moet immers ook zijn boterham verdienen. Om alle artikelen zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden moeten we de verzendkosten in rekening brengen. Maar bij bestellingen van 50 euro of meer berekenen wij geen verzendkosten (voor België en Duitsland is dat 75 euro of meer).
Kan ik mijn bestelling afhalen?
Ja dat kan. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor het afhalen van uw bestelling bij een PostNL locatie bij u in de buurt.
Ik wil van een product meer bestellen dan jullie op voorraad hebben. Kan dat?
Ja dat kan. Het duurt dan alleen iets langer voordat u de bestelling ontvangt. Wij hebben onze voorraad doorgaans binnen een dag weer aangevuld. Daardoor hebben we altijd de nieuwste producten met een lange houdbaarheid in ons magazijn.
Waarom vind ik bij Tandtotaal wel veel producten, maar niet alles?
Wij verkopen de allerbeste producten die er zijn. Producten die tandartsen en mondhygiënisten dagelijks adviseren. Natuurlijk zijn er veel meer artikelen te koop dan Tandtotaal aanbiedt, maar wij kiezen bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom vind u bij Tandtotaal wel veel, maar niet alles.
Wat gebeurd er na het plaatsen van een bestelling?
U ontvangt een email met een overzicht van de bestelde artikelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt en verzonden via PostNL. Ter bevestiging ontvangt u een email van Tandtotaal. Daarna ontvangt u een email van PostNL met de track & trace gegevens van uw bestelling.
Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?
U ontvangt een factuur van uw bestelling per email en in het pakket bij de bestelde goederen.
Door wie wordt Tandtotaal aanbevolen?
Tandtotaal wordt aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten in Nederland en België. Ook fabrikanten als Dentaid, TePe, Lactona, Ultradent, Megasmile, Carmex en Rident adviseren Tandtotaal. Wij hebben het MKB webshop keurmerk voor vertrouwd en veilig winkelen.
Wat kan ik doen met Mijn Account?
Door in te loggen op Mijn Account (met je gebruikersnaam of e-mailadres en je wachtwoord) kun je je recente bestellingen bekijken, je verzend- en factuuradressen beheren en je wachtwoord en account details bewerken of verwijderen.