Curaprox en Curasept Shop

 

"<yoastmark

 

Curaprox en Curasept – topkwaliteit uit Zwitserland

 

 

curaprox shop

 


Curaprox producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Het Curaprox shop assortiment bestaat uit diverse soorten tandenborstels, unieke ragers en tongreinigers. Zoals de Curaprox Surgical en Ortho tandenborstels. Ze zorgen het voor de dagelijkse ondersteuning van de mondhygiëne. Curaprox producten gaan de vorming van tandplak tegen. Daardoor helpen ze gaatjes te voorkomen en verzorgen en versterken ze het tandvlees.

Alle producten worden door Curaden in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Tandtotaal is officieel verkooppunt van Curaprox in Nederland en België. 

Curasept producten zijn bedoeld voor kortdurend of langdurig gebruik. Ze zorgen voor schone tanden en gezond tandvlees. Het assortiment bestaat uit speciale tandpasta’s en gel en diverse mondspoelingen. Bij tandtotaal verkopen we het gehele Curasept assortiment. Deze vind je onder andere in de Curasept shop hieronder.

Bij Tandtotaal verkopen wij alle Curaden producten voor aantrekkelijke prijzen. Koop Curaprox en Curasept nu voordelig, makkelijk en snel.


 

curasept shop

 

CURAPROX SHOP

 

CURASEPT SHOP