Betaalinformatie van Tandtotaal

U kunt bij Tandtotaal op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Uw rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tandtotaal maakt gebruik van een SSL beveiligde verbinding (https://) voor veilig winkelen.
Meer informatie over iDeal vindt u op www.ideal.nl.

MISTERCASH
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Belgische bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Uw rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tandtotaal is een SSL beveiligde webshop. Kijk voor informatie op www.bancontact.com/nl.

SOFORT BANKING

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en zeer populair is in Duitsland. SOFORT Banking is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft u als klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL en MISTERCASH.

BANKOVERSCHRIJVING
U plaatst een bestelling en kiest voor bankoverschrijving. Hierna ontvangt u een email van Sisow Payment Innovations met daarin de betaalgegevens. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling verwerkt en verzonden. Kijk voor meer informatie over Sisow op www.sisow.nl.

PAYPAL
Bij Tandtotaal kunt u betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar een bankpas en kaartlezer te zoeken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden www.paypal.com.

BUCKAROO
Alle betalingen aan Tandtotaal worden veilig en vertrouwd verzorgd door Buckaroo Payment Service. Dit zal duidelijk worden vermeld op uw bankafschrijving. Uitgebreide informatie vindt u op www.buckaroo.nl

Bankgegevens Tandtotaal
Tandtotaal
Getfertsingel 162 b
7513 GE Enschede
Nederland (NL)
IBAN: NL04 ABNA 04840042 98
BIC: ABNANL2A