Volwassenen – Witte tanden

unnamed (6)
Met onze producten hieronder kun je veel oppervlakkige verkleuringen over het algemeen goed verwijderen. Vraag zonodig je tandarts of mondhygiëniste om advies en / of behandeling. Zij kunnen achterhalen wat de oorzaak van je verkleurde tanden is. Het bleken van tanden en kiezen moet altijd onder toezicht van een tandarts gebeuren. Dat is in de EU sinds 2012 bij wet geregeld. Hieronder vind je de beste mondverzorgingsartikelen voor mooie witte tanden.

Producten voor witte tanden

Verkleurde tanden

De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. De een heeft van nature witte tanden, bij de ander zijn ze iets geler. Dit komt doordat tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur van het tandbeen en de dikte van het glazuur bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies.
Tanden en kiezen kunnen door verschillende oorzaken van kleur veranderen. Uitwendige verkleuringen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door inwerking van bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, thee en rode wijn. Ook roken en het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen deze verkleuringen veroorzaken.
Over het algemeen kunnen verkleuringen goed worden verwijderd door het gebruik van mondverzorgingsproducten zoals hiernaast weergegeven. Lukt dat niet dan kan een mondhygiëniste u helpen uw gebit schoon te maken.
Heel veel verkleuringen kunnen worden verwijderd door het professioneel bleken van de tanden en kiezen. Tot voor kort dacht men nog dat dit onmogelijk was.
Inwendige verkleuringen kunnen ontstaan doordat een tand of kies “dood” is (zoals na een ongeval), door grijze of zwarte vullingen of door het verouderingsproces in het algemeen. Raadpleeg in die, en andere gevallen, altijd een tandarts om te achterhalen wat de oorzaak van de verkleuring is.
Tandtotaal, het beste voor ons allemaal.

© 2020 – Tandtotaal