Volwassenen – Kunstgebit

Kunstgebit

Ook als je een kunstgebit hebt is een goede mondhygiëne erg belangrijk. Zo houdt je de mond gezond en kunnen klachten worden voorkomen.  Reinig daarom niet alleen het kunstgebit, maar maak ook de mond goed schoon. De artikelen hieronder kunnen daarbij helpen. Met Fiitydent producten kan een loszittend kunstgebit worden vastgeplakt. Vitis Gezond tandvlees mondspoeling verzorgt de zachte mondweefsels. En Dentaid Halita mondspoeling helpt tegen een slechte adem.

 

Artikelen voor het kunstgebit

Kunstgebit

Heb je een kunstgebit dan vindt je hiernaast de artikelen voor de verzorging daarvan. Bij Tandtotaal verkopen we onder andere speciale borstels van merken als Lactona en TePe.

Reinigen

Reinig niet alleen het kunstgebit maar ook de rest van je mond. Dit helpt je mond gezond te houden. Hierdoor kunnen problemen worden voorkomen. Zoals een slechte adem of ontstekingen.

Problemen

Heb je problemen met je gebitsprothese ga dan naar een tandarts of tandprotheticus. Die kan nagaan wat de oorzaak van de problemen is. Ga bovendien regelmatig naar de tandarts voor controle. Zo kunnen aandoeningen tijdig worden opgespoord. Doe dit ook als je geen klachten hebt.

Artikelen

Alle Fittydent artikelen zijn ontwikkeld voor mensen met een kunstgebit. Een aantal van deze artikelen is ook geschikt voor mensen met een uitneembare beugel (orthodontie). Bepaalde artikelen van merken als Lactona en Rident zijn hiervoor zeer geschikt. Bij Tandtotaal verkopen we de beste producten voor lage prijzen.

 

© 2010 – Tandtotaal