Gele tanden

Volwassenen

unnamed (6)

Met de producten hieronder kunt u veel oppervlakkige verkleuringen over het algemeen goed verwijderen. Vraag zonodig uw tandarts of mondhygiëniste om advies en / of behandeling. Rapid White producten richten zich specifiek op het tandenbleken zonder gebruik van schadelijke peroxiden. Hieronder staan onze artikelen voor mooie, witte tanden.

 

Producten voor witte tanden

Verkleurde tanden

De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. De een heeft van nature witte tanden, bij de ander zijn ze iets geler. Dit komt doordat tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur van het tandbeen en de dikte van het glazuur bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies.

Tanden en kiezen kunnen door verschillende oorzaken van kleur veranderen. Uitwendige verkleuringen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door inwerking van bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, thee en rode wijn. Ook roken en het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen deze verkleuringen veroorzaken. Over het algemeen kunnen verkleuringen goed worden verwijderd door het gebruik van mondverzorgingsproducten zoals hiernaast weergegeven. Lukt dat niet dan kan een mondhygiëniste u helpen uw gebit schoon te maken.

Inwendige verkleuringen kunnen ontstaan doordat een tand of kies “dood” is (zoals na een ongeval), door grijze of zwarte vullingen of door het verouderingsproces in het algemeen. Raadpleeg in die, en andere gevallen, altijd een tandarts om te achterhalen wat de oorzaak van de verkleuring is.

RapidWhite producten zijn zeer geschikt voor het zelf tandenbleken. Wij hebben verschillende soorten Rapid White bleeksets. Kijk hier naast voor meer informatie.

Tandtotaal, van de tandarts voor jou!