Volwassenen – Droge lippen

unnamed (7)Hieronder staan de beste artikelen voor een goede verzorging van beschadigde en droge lippen. Wij verkopen diverse soorten lipcreme en lippenbalsem van topmerken als Nu Skin en Carmex. Bestel nu snel en voordelig.

 

Producten voor lipverzorging

Lipverzorging

De menselijke huid heeft maar liefst zestien verschillende huidlagen, onze lippen slechts vier. Daardoor zijn lippen veel gevoeliger voor allerlei weersinvloeden, uitdroging en zonlicht. Lipbalsem en lipcreme kunnen droge en gesprongen lippen voorkomen of helpen bij het herstel ervan. Door je lippen goed te verzorgen kunnen problemen eraan meestal worden voorkomen. Hiervoor verkopen wij lipverzorgingsproducten van Nu Skin en Carmex.
Gebruik lipverzorging voordat je in een droge omgeving komt, tijdens de wintersportvakantie, als je de zon in gaat (bescherming tegen UV-straling) of voordat je een lipstick aanbrengt. Zo blijven je lippen zacht en soepel. Bij gebarsten lippen kun je onder andere Nu Skin Sunright gebruiken om de schade te herstellen. Gebruik daarna een verzorgingsvariant om je lippen soepel te houden. Wanneer je droge velletjes op je lippen hebt kun je die voorzichtig wegschrobben met een zachte tandenborstel zoals de Dentaid Vitis Surgical tandenborstel (ga niet aan de velletjes trekken want dan trek je de huid van je lippen kapot). Smeer je lippen vervolgens goed in met een lippencreme. Heb je onstoken mondhoeken (Rhagaden, Cheilitis angularis) of een koortslip (Herpes labialis) ga dan naar de tandarts of huisarts. Doe dit ook bij een aandoening aan je lippen of mond die niet goed geneest en die je niet vertrouwd.

© 2008 – Tandtotaal