Volwassenen – Beugel

beugel homepageWij verkopen producten voor een optimale mondhygiëne bij allerlei soorten beugels. Zowel voor vaste beugels als voor uitneembare beugels. Alle Dentaid, Lactona, Tepe en andere orthodontie artikelen zijn bij Tandtotaal verkrijgbaar voor zeer gunstige prijzen! De gele en groene Dentaid Interprox en Interprox Plus ragers zijn ideaal voor het reinigen van de ruimten achter de metaaldraden en rondom de slotjes (brackets) van een vaste beugel. Dentaid heeft met Vitis Orthodontic een complete range mondhygiëne artikelen in huis.

 

De beste producten vind je hier

Orthodontie

Tanden kunnen gedurende het hele leven worden verplaatst. Orthodontie bij volwassenen is daarom zeer goed mogelijk.Steeds meer volwassenen besluiten alsnog een orthodontische behandeling te ondergaan en waarom ook niet. Inmiddels is al bijna 20 procent van de mensen die zich in Nederland bij een orthodontist melden ouder dan 18 jaar. Bij een (vaste) beugel is goede mondhygiëne extra belangrijk. Voedselresten kunnen namelijk makkelijk achter de beugel blijven zitten waardoor de kans op gaatjes en tandvleesproblemen toeneemt.

Poetsen bij een beugel

Je zult dus niet alleen je tanden en kiezen, maar ook de beugel goed schoon moeten houden. Daarom is regelmatig poetsen en rageren erg belangrijk. Met behulp van interdentaal ragers kun je de ruimten naast de slotjes en achter de beugeldraden goed reinigen.De tandarts, orthodontist of mondhygiëniste kan uitleggen hoe je het gebit en de beugel goed kunt reinigen. Vraag hen om advies. Als de mondhygiëne onvoldoende is kan een orthodontist afzien van behandeling om schade aan het gebit te voorkomen. Bestel hiernaast de beste artikelen voor een goede mondhygiene bij een beugel.

© 2009 – Tandtotaal