Beugel

Volwassenen

beugel homepageWij verkopen producten voor een optimale mondhygiëne bij allerlei soorten beugels. Zowel voor vaste beugels als voor uitneembare beugels. Alle Dentaid, Lactona, Tepe, GUM en andere orthodontie artikelen zijn bij Tandtotaal verkrijgbaar voor zeer lage prijzen! De gele en groene Dentaid Interprox Premium en Interprox Plus ragers zijn ideaal voor het reinigen van de ruimten achter de metaaldraden en rondom de slotjes (brackets) van een vaste beugel. Dentaid heeft met Vitis Orthodontic een complete range mondhygiëne artikelen in huis.

 

Bestel hier de beste artikelen

Een beugel (orthodontie)

Tanden kunnen gedurende het hele leven worden verplaatst. Orthodontie bij volwassenen is daarom zeer goed mogelijk.Steeds meer volwassenen besluiten alsnog een orthodontische behandeling te ondergaan en waarom ook niet. Inmiddels is al bijna 20 procent van de mensen die zich in Nederland bij een orthodontist melden ouder dan 18 jaar.

Bij een (vaste) beugel is goede mondhygiëneextra belangrijk. Voedselresten kunnen namelijk gemakkelijk tussen de beugel blijven plakken waardoor de kans op gaatjes (tandbederf) wordt vergroot.

U zult dus niet alleen uw tanden en kiezen, maar ook de beugel goed schoon moeten houden. Daarom is regelmatig poetsen en rageren erg belangrijk. Met behulp van interdentaal ragers kun je de ruimten naast de slotjes en achter de beugeldraden goed reinigen.

De tandarts, orthodontist of mondhygiëniste kan uitleggen hoe u uw gebit en beugel het beste kunt reinigen. Vraag hen om advies.

Als de mondhygiëne onvoldoende is kan een orthodontist afzien van behandeling om schade aan het gebit te voorkomen.

Bestel hiernaast de beste artikelen voor een goede mondhygiene bij een beugel.

Copyright © 2009 – Tandtotaal