Splat tandpasta! Nieuw bij Tandtotaal.

 
Splat tandpasta is vanaf nu te koop bij Tandtotaal. Elke Splat tandpasta heeft een unieke samenstelling op basis van actieve ingrediënten zoals planten- en kruiden-extracten, calcium en andere natuurlijke stoffen. Bij Tandtotaal verkopen we hoofdzakelijk Splat tandpasta met fluoride. Uit talloze wetenschappelijke studies is namelijk gebleken dat fluoride (niet te verwarren met fluor) het enige zout is dat tandbederf kan voorkomen en beginnende gaatjes kan herstellen.

Ga hier naar Splat tandpasta.

 

Splat tandpasta met en zonder fluoride

Elke Splat tandpasta is vrij van agressieve schuurmiddelen en je hebt een ruime keuze in het assortiment uit tandpasta’s met of zonder fluoride. Voor mensen met een kunstgebit (zonder eigen tanden en kiezen) of die fluoride-vrije tandpasta wensen verkopen wij twee Splat tandpasta’s met actieve ingrediënten en zonder fluoride. Ieder Splat product is ontwikkeld om de meest effectieve oplossing te bieden voor de meest voorkomende problemen in de mond. Om dit te bereiken wordt er samengewerkt met gespecialiseerde instituten en tandartsen uit de hele wereld.

Waarom Splat tandpasta

Splat tandpasta wordt met veel know-how ontwikkeld en gemaakt van de beste ingrediënten die er zijn. Splat tandpasta wordt geproduceerd in de ultramoderne, ecologische fabriek van Splat Oral Care in Vadal (Rusland) en bij Europese en Japanse partners.

Elke Splat tandpasta is een hoogwaardige innovatief product voor een effectieve mondverzorging  en is bio actief en vega- en eco vriendelijk. Splat tandpasta wordt gemaakt van geheel natuurlijke ingrediënten met vele unieke smaken. De tandpasta’s zijn geschikt voor vele specifieke doeleinden zoals bijvoorbeeld het verhelpen en of voorkomen van bloedend tandvlees , bescherming van gevoelige tanden, het voorkomen van gaatjes, versterken van het tandglazuur of een milde whitening.

Splat tandpasta met natuurlijke ingrediënten

De tandpasta’s bevatten bio-actieve, natuurlijke (antibacteriële) ingrediënten. Unieke kruiden, natuurlijke mineralen en enzymen vormen de basis. De diversiteit aan ingrediënten zorgt voor een heerlijke smaakbeleving en prachtige kleurrijke tandpasta’s. Afhankelijk van de uitvoering bevat Splat tandpasta onder andere:

  • Calcium verkregen uit eierschaal versterkt het tandglazuur.
  • Berkhoutskool zorgt voor wittere tanden en absorbeert geuren.
  • Aloë Vera gel heeft een ontstekingsremmend effect.
  • Theehout olie helpt bloedend tandvlees te voorkomen en remt de vorming van tandplak.
  • Papaïne (papaja enzymen) breken tandplak op milde wijze af.

Splat is een familiebedrijf, dat in 13 jaar tijd gegroeid is van een idee tot een wereldwijde onderneming voor mondverzorging. Momenteel worden hun producten in meer dan 28 landen over de hele wereld verkocht. Het Splat team bestaat uit 700 medewerkers.

 

Splat tandpasta kopen