TePe EasyPick ragers

TePe EasyPick ragers zijn erg handig in gebruik. Ze zorgen voor een goede reiniging van alle tussenruimten. Deze zacht rubberen ragers zijn verkrijgbaar in twee maten. De oranje ragers zijn geschikt voor kleine tot normale tussenruimten. De blauwe ragers voor grotere ruimten tussen de tanden en kiezen. Daardoor helpen ze gaatjes en tandvlees problemen te voorkomen. Bekroond met de beroemde Red Dot Design Award.

Flexibel en sterk

Deze rubber ragers zijn erg handig en breken niet. Omdat ze een stevige, buigzame kern hebben. Bovendien blijven er geen stukjes achter tussen de tanden zoals bij andere rubberen ragers soms het geval is. Daardoor zorgen ze voor een goede en makkelijke reiniging van alle ruimten tussen de tanden en kiezen. Op die manier dragen ze bij aan een goede mondhygiëne en helpen ze gaatjes te voorkomen.

Drie maten TePe EasyPick ragers

De oranje ragers zijn ideaal voor kleine tot normale tussenruimten (de ruimten tussen de tanden en kiezen). Daarnaast zijn er voor grotere ruimten blauwe M/L ragers  en paarse XL ragers te koop. Bovendien kun je ze makkelijk meenemen omdat bij elke verpakking een handig doosje wordt geleverd. Daardoor passen ze goed in een broekzak of handtas.

Bij Tandtotaal verkopen we alle TePe producten voor gunstige prijzen. Bestel nu snel en voordelig de beste producten voor een goede verzorging van je mond. Tandtotaal, voor ons allemaal.

 

Bekijk hier alle ragers

 

easypicks
TePe EasyPick ragers