EasyPick ragers Oranje. Nieuw!

EasyPick ragers Oranje van TePe zijn erg handig in gebruik. Ze zorgen voor een goede reiniging van kleine tot normale tussenruimten. TePe easyPick ragers zijn zacht rubberen ragers die helpen gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen. Ze zijn bekroond met de beroemde Red Dot Design Award.

EasyPick ragers Oranje zijn erg handig in gebruik omdat ze zorgen voor een goede reiniging van de ruimten tussen de tanden en kiezen. Daardoor dragen ze bij aan een goede mondhygiëne. Tevens helpen ze gaatjes en problemen aan het tandvlees te voorkomen.

De ragers hebben een stevige, buigzame kern. Bovendien hebben ze een beschermlaag die zorgt voor een goede en makkelijke reiniging. EasyPick TePe ragers zijn sterk en flexibel en ideaal voor kleine tot normale tussenruimten (de ruimten tussen de tanden en kiezen). Tevens zijn er voor grotere ruimten TePe EasyPick Blauw M/L ragers te koop. De ragers kunnen gemakkelijk worden meegenomen omdat bij elke verpakking een handig opbergdoosje wordt meegeleverd. Ideaal voor in de broekzak of handtas.

Bij Tandtotaal verkopen we alle TePe producten voor gunstige prijzen. Bestel nu snel en voordelig. Tandtotaal, het beste voor ons allemaal.

 

Bestel hier alle TePe EasyPick ragers

 

tepe-easypick-ragers-tandtotaal
TePe EasyPick ragers