SafeSite - HTTPS beveiligde webshop
Veilige Webshop

Veilig winkelen

Tandtotaal is een HTTPS beveiligde webshop. Dat kun je zien door het (groene) slotje en de letters https in de browser balk hierboven. Bij gebruik van HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure) worden alle gegevens die worden verstuurd versleuteld. Hierdoor is het voor kwaadwillende partijen niet mogelijk om te weten welke gegevens verstuurd worden.

Voor een HTTPS beveiligde website is een SSL certificaat vereist en Tandtotaal heeft dat certificaat. SSL certificaten zijn niet te kopiëren of na te maken. SSL (Secure Sockets Layer) is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet. Nederlandse banken bijvoorbeeld beschikken ook over een SSL certificaat voor een HTTPS beveiligde internetverbinding. Tandtotaal is DE mondhygiëne webshop voor veilig en vertrouwd winkelen. Met garantie en kwaliteit.

 

ssl certificaat veilige verbinding tandtotaal

 

Ga hier naar onze mondhygiëne artikelen

 

Dit bericht is gepost in NIEUWS. Bookmark de link.